Tekstil ve Moda

Elegant Moda Nedir, Elegant Giyim Tarzı

Elegant tarz giyim. 
Elegant ya da elegan kelime anlamı olarak; zarif, ince, nazik ve kibar gibi anlamlarına gelmektedir. Giyim sektöründe ise elegant stilinin karşılığı; zarif, kaliteli, titiz, düzenli bir görüntü sergilemektir. Sadeliğin ve zarafetin muhteşem uyumunu temsil eden Elegant stili, klasik çizgilerin her döneme hitap eden çizgilerini yansıtmaktan çekinmez. Elegant tarza sahip olmanın en büyük etkeni fiziğinizi iyi tanımaktan geçer. Çabasız şıklığı yakalamak bir servet harcamak yerine doğru parça kombinlerle kaliteli bir görünüme sahip olmak mümkün. 

Modada elegant tarz; zarif, titiz, düzenli, kaliteli bir duruşu ifade ettiği gibi aynı zamanda sade, şık ve zarafettir. Tarihe baktığımızda 1950'lerde yaygın olsa da günümüzde de bu tarzı benimseyen kitleler fazlaca bulunmaktadır. 

Elegant giyim tarzına sahip kişilerin olmazsa olmazları; sade ve az renkler ile kombinler, klasik kesim etek, elbise, gömlek ve pantolonlar, vintage detaylar, dantel, ipek, brokar, saten, kaşmir gibi kaliteli kumaşlardan tasarlanan parçaları sade ve doğru parçalar ile kombinlenmesidir. 

1 yorum:

Elegant giyim ne demek, elegan tarz ayakkabı nedir, elegant tarzı giyim kadın kıyafetler, elegant tarz erkek, elegant stil nedir ve elegant giyim tarzı hakkında detaylı bilgi ve resimli örnekleri burada buldum