Tekstil ve Moda

Seksi Görünmenin Yolları 💋

Seksi görünmek, kendine güven, erkekler tarafından beğenilmek ve çekici bulunmak kadınların en büyük tutkularından biridir. Bunun için kadınlar çoğu zaman saatler harcayabilirler. Sizler için; seksi olmanıza ve seksi görünmenize yardımcı olacak bu önerileri hazırladık. İşte aklınızdan çıkarmamanız gereken tüyolar: 
1-) Baş döndüren uzun saçlar 
İnsanlar arada mesafe olsa bile saçlarınıza dikkat eder ve saçların rengi, uzunluğu gibi özellikleri akılda kalır. Uzun ve omuzlara dökülen saçların çoğu erkek tarafından oldukça seksi bulunduğu çok bilinen bir gerçektir. Uzun ve bakımlı saçlar erkekleri cezbeder. Omuzlardan birini açıkta bırakan kıyafetlerde ise toplu saçlar tercih edilebilir. 
2-) Topuklu ayakkabı olmazsa olmazlar arasında 
Kadını seksi gösteren en önemli aksesuardan biri de elbette topuklu ayakkabıdır. Mümkün olduğunca kadınlar tercihlerini topuklu ayakkabıdan yana kullanmalıdırlar. Boyu uzatır, kalçayı sıkı gösterir. Ayrıca daha uzun bacaklar her zaman daha seksi gösterir. 
3-) Dişiliğin sembolü kırmızıyı kullanın 
Dişiliğin önemli bir parçası kırmızı renktir. Kırmızı renk erkekleri uyarır, gözlerinin sizden tarafa çevrilmesine yardım eder. Eğer dikkat çekmek isteniyorsa, kırmızı en ideal seçim olacaktır. Örneğin kırmızı bir elbise ile daha seksi görünmek çok daha kolaydır. 
4-) Buğulu gözlerin etkisi 
Dumanlı göz makyajı, gözleri iri göstermenin en güzel yollarından biridir. Üstelik bakışlara derinlik ve hüzünlü bir seksilik de katar. Buğulu bakışlar erkekler üzerinde oldukça etkilidir. Dumanlı göz makyajı, özellikle gece gezmelerinde rahatlıkla kullanılabilir. 
5-) Dantelin sonsuz çekiciliği 
Hiçbir zaman modası geçmeyecek ve her zaman kadının seksiliğini öne çıkaracak bir ürün olan dantel, seksi olmak için önemli bir detaydır. Dantel bir bluz, dantel aksesuar, dantel bir elbise veya dantel iç çamaşırı farketmez; dantelin erkekler üzerinde her zaman iç gıcıklayıcı bir etkisi vardır. 
6-) Önemli bir silah dolgun dudaklar 
Dolgun dudaklı kadınlar, her dönem erkekler tarafından daha seksi bulunmuştur. Zayıf ve ince dudaklar, iyi bir ruj ve basit bir makyaj hilesiyle daha iri ve dolgun gösterilebilir. 
7-) İç gıcıklayıcı dekolteler 
Kıyafet seçiminde aşırıya kaçmayan hafif göğüs dekolteli bluzlar ile seksi bir görünüm elde edilebilir. Seksi görüntüye katkısı sağlaması için sütyende de iç gıcıklayan bir model tercih edilmeli. Dekolte bölgesine sürülecek biraz ışıltılı krem de cazibeyi artıracaktır. 
8-) İpek gibi saçların cazibesi 
Erkeklerin başını döndüren, ilgisini çeken önemli özellik parlak ve bakımlı saçlardır. Bu yüzden rengi, şekli nasıl olursa olsun her zaman saçlar temiz olmalı, parlamalı ve bakımlı görünmelidir. 
9-) Baştan çıkarıcı kokular 
Bir ortamda fark edilmenin en önemli yolu parfümdür. Kadınsı kokular erkekler üzerinde baş döndürücü bir etkiye sahiptir. Doğru koku ile bir erkeği baştan çıkarmak çok daha kolay olacaktır. Özellikle vanilya, gül, portakal çiçeği veya lavanta gibi kokuların en çekici aromalar olduğu unutulmamalıdır. 
10-) Aksesuarla noktayı koyun 
Aksesuar kıyafetin ve stilin tamamlayıcısıdır. Bir şapka, parlak bir kolye, tek bir yüzük gibi bir aksesuar ile çok fark yaratılabilir. Bazen tek renk ve düz bir elbiseye takılan, gerdanı ışıltıyla dolduran bir kolye veya baştaki şık bir şapka bir kadını ortamın en seksi kadını yapabilir. 

10 yorum:

Küçük dokunuşlarla seksi görünebilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz ama kalıcı çekicilik için zeka önemlidir!

seksi bir kadın olmak için en önemli şart fit bir vücut kimse göbekli, sarkmış aşırı kilolu birinin çekici bulmaz

Erkeklerin senin hakkında değil de seksi arkadaşın hakkında konuştuklarını öğrendiğinde o kıskançlık hissini yaşadığın oldu mu hiç? Bu her kadının başına gelmiştir. Tarzını elden geçirip herkesin bakışlarını üzerine çevirmeye hazırsan bu gibi günler artık geride kaldı demektir. Saç rengin, cilt rengin, göz rengin ya da vücut tipin gibi değiştiremeyeceğin ne olursa olsun değiştirebileceğin şeylerle sen de hemen bugün daha seksi olabilirsin.

Çekici görünmek eşittir özgüvenli davranmak. Özgüven bir numaralı seksi karakter özelliğidir. Görünüşü açısından çok avantajlı olmayan kişiler bile özgüven ile kişilik, cazibe ve espri kabiliyeti gibi çekici karakter özelliklerinin dengesini yakaladığında seksi olarak algılanabilir.

bu yazının başlığı erkeklere seksi görünmenin 10 yolu, 10 adımda seksi olun, seksi hissetmenin 10 yolu gibi şeyler de olabilirdi

Seksi görünmek için birazcıkta olsa seksi olmak lazım vücut tipi çok önemli çirkin olabilirsiniz ama aşırı kilolu olursanız bu seksapeliteyi öldürür

Etkileyici ve güzel görünmenin yollarını öğrenmek lazım, evlenince kızlarımız kocaya güzel görünmenin yolları, erkelerde eşime karşı nasıl çekici olunur diye arama yapsa keşke ama nerde.

Seksi görünmek ve beğenilmek kadınların en büyük tutkularından biridir bunun için çoğu zaman saatler harcayabilirler basit ameliyatları bırakın güzelleşmek uğruna tehlikeli olabilecek estetik operasyonlara bile razı olabiliyorlar.

erkekleri etkilemenin sırları ile ilgili kitap yazmaya gerek yok, sadece dış görünüşe baktıkları için yukarıdaki önerileri uygulayın bence de

seksi görünmek ucun ne etmeli gözel