Tekstil ve Moda

Erkeklere Çekici Görünmenin Yolları ❤️‍🔥

Kadınlar, hangi yaşta olurlarsa olsunlar onları besleyen en önemli arzuları çekici olmaktır. Kadınlar hayatlarının her döneminde erkekler tarafından beğenilmek ve istenilmek arzusundadırlar. Bir kadın çekiciliğini kaybetmesi ile psikolojik olarak çöküş yaşar. O nedenle kadınlar çekici olabilmek için her türlü özveride bulunurlar. 

Peki erkekler nasıl bir kadını etkileyici buluyorlar? ya da nasıl bir kadının sevgilisi olmayı asla istemiyorlar? Ne tür kadınlardan hoşlanıyorlar? Nasıl bir kadın ile evlenmek istiyorlar. Çocuklarının annesinin nasıl bir kadın olmasını hayal ediyorlar? 

Bir Kadın Nasıl Çekici Olabilir 
- Kadın öncelikle bakımlı olmalıdır. Vücuduna bakmayan kadına erkekler neden baksın. Kendine bakmayan ve pasaklı bir kadın ile ömür geçirmeyi hiç bir erkek istemez. Bazı erkekler daha frapan ve süslü kadınları tercih ederken, çoğu erkek doğallıktan yanadır. Ancak temiz, özenli ve kendine bakan kadınları seçtikleri kesin. 
- Öncelikle sağlıklı beslenmeli ve vücut yağ endeksini düşürmesi gereklidir. Düz bir göbek, biçimli göğüsler ve dolgun bir kalça sizi çekici yapar. Bunun için spor, pilates, fitness, salon sporları, egzersiz gibi bir çok spor dallarından biriyle uğraşmalıdır. Vücudun fit olması için önemli bir uygulamadır. Bu sayede daha sıkı bir vücut sahibi olabilirsiniz. 
- Doğal görünümünüzle çekici olmak için mutlaka düzenli olarak günlük uykunuzu almanız gerekir. Yüzünüzdeki kırışıklıkların azalması ve derinin kendini yenilemesi için düzenli ve yeterli bir uyku şart. Bu sayede makyaj yapmadan da güzel ve çekici görünebilirsiniz. 
- Sabahları yüzünüzü soğuk su çarparak yıkayın; soğuk su kan dolaşımını hızlandırır ve hücreleri kanla besler ve yeniler bu sayede göz altında oluşan şişliklerde inecek ve daha canlı bir yüze sahip olacaksınız. 
- Günlük bakımınızda nemlendirici ve tonik kullanmayı alışkanlık edinin. Cildin nem kaybetmemesi ile daha canlı ve çekici görüneceksiniz. 
- Vücut tipinizi öğrenin ve vücut yapınıza uygun kıyafetler seçin kendi tarzınızı bulup bu yönde giyinin. 
- Ten rengine uyumlu rujlar ve makyaj malzemelerini satın alın. 
- Düzenli olarak su tüketmeniz gereklidir. Cildin kurumaması ve doğal canlılığını yitirmemesi için su tüketimini beslenme ve sıcaklığa bağlı olarak ayarlamalısınız. 
- Her mevsimde güneş koruyucu kullanarak; cildin zararlı güneş etkilerinden korunmasını sağlamalısınız. Güneş siyah noktalara ve çillere neden olur ayrıca güneşte altında çok kalmak cildinizi kurutur. 
- Kadını çekici gösteren en önemli parçalardan biri saçlardır. Saç renginiz doğal olmalı boyanacaksa ten rengi uyum sağlamlı ve yaşınıza uygun olmalıdır. Saçların bakımlı, dolgun ve sağlıklı olarak ışıldaması önemli bir ayrıntıdır. 
- Sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmalısınız. Cildin yaşlanma etkilerini en çok bu alışkanlıklar hızlandırır. 
- Kirpikleriniz ve kaşlarınız doğal görünümlü halinizle bile düzenli olmalıdır. Kaşlarınız mutlaka şekilli ve düzeltilmiş olmalıdır. 
- Anında hayatınıza renk katacak etkinlikler ya da kendinizi iyi hissettirecek değişikliklere hazır yaşayın monotonluğu yaşam biçiminiz haline getirmekten kaçının. 
- Ev hayatınızda dahi bakımlı ve hazır olun. Bu sizin evde pijamalarınızla otururken bile çekici olmanızı sağlayıp güven verecektir. 
- Kültürlü olmak için kitaplar okuyun gündemden uzak kalmamaya dikkat edin, bu arkadaş ortamındaki gündem ile ilgili sohbetlere katılımı sağlamanıza ve kendine güvenmenize yardımcı olur. 
- Sosyal etkinliklerde bulunun aktif olun, dans edin, şarkı söyleyin motive edecek uğraşlar sizi yenileyecektir. 
- Kadın önce kendine güvenmelidir. Aşırıya kaçıp ukalalık boyutuna gelmedikçe bir kadının kendine güveninin olması bir erkek için önemli bir kriter. Girdiği ortamda rahatça fikrini söyleyebilen, çekingen davranmayan ancak yerine ve ortamına göre konuşmayı bilecek kadınlardan hoşlanıyorlar. Kendinize güveniniz tam olmalıdır. Bunun için çaba gösterin; şık giyinin, kokular sürünün ve düzenli saçlarınızı taratın ve arada saç renginizi değiştirerek kendinizi yenileyin. 
- Pratik kadın olun. Sorun çıkartan kadınları dırdırcı olarak nitelendiren erkekler, prenses kız rolünü oynayan kadınlar ilk başlarda hoşlarına gitse bile kimse bunu bir ömür boyu istemez. Ne istediğini bilen, önüne çıkan sorunları kontrollü bir şekilde çözebilen kadınlar hayranlık uyandırır. 
- Ama naif kadın ruhunuzu kaybetmeyin. Güçlü olurken kadınsı ve kırılgan karakterimizi de korumak gerekir. Erkekler bazen onlara güçlü olduklarının hissettirilmesinden hoşlanırlar. 

3 yorum:

erkekler de olmasa kadınlar zeyna gibi dolaşacak

ne erkekle oluyor ne de erkeksiz kalabiliyoruz

Hırçın tavırlar erkekleri en çok iten hareketlerden biri. Cinsellik söz konusu olduğunda bundan hoşlanan erkekler olabilir ancak insan ilişkilerinde naif bir tavır sergileyen kadınları çok etkileyici bulmaktalar. Ağır başlı ve her ortama sokabilecekleri kadınları yanlarından ayırmak bile istemiyorlar haberiniz olsun.