Tekstil ve Moda

Basic Nedir, Basic Tişört Ne Demek

Basic tişört ve basic pantolon kombini. 
Basic kelime anlamı olarak; ana, temel, esas ve basit anlamına gelmektedir. Moda dünyasının ve giyim sektörünün olmazsa olmazı basic, kelime anlamı olarak; esas, temel, basit olanı ifade eder. İsmiyle müsemma basic parçalar, moda dünyasında da tüm modellerin esası niteliğindedir. Abartıdan uzak, sade ve her tarza uyumluluk sağlayan giysilere basic denir. 

Basic giyimin modadaki yeri de temel, esas ve basit anlamlarından esinlenerek oluşturulmuştur. Yani basic kıyafetlerin modası kolay kolay geçmez, çok kolay kombinlenebilir. Modanın temel parçalarından biridir demek doğru olur. Basic parçaların mevsimi yoktur. Her kıyafetle, yaz-kış, evde, sokakta her daim rahatlıkla giyebileceğiniz tarzda olan parçalardır. En önemli özellikleri çok kaliteli kumaş yapısına sahip olmalarıdır. Bu parçalar, düz, desensiz bir modelden oluşmaktadır. Klasik olup modasının geçmemesindeki en önemli etken de zaten görüntüsüdür. 

Basic giyim düz renk kıyafetler ile zamansız modellerde kıyafetlerin bir araya gelerek, zahmetsiz bir şekilde oluşturulan kombinler bütünüdür. Şıklığından ödün vermeden rahat kombinler yapmak isteyen yediden yetmişe herkes, basic parçalarla karşılaşır. Moda dünyasının her alanında yer alan bu zamansız parçalardır basic kıyafetler. 

Basic Tişörtler ve Basic Kalıp Elbiseler 
Moda dünyasının ayrılmaz parçası basic tişörtler, şık ve konforlu tasarımıyla hem erkeklerin hem de kadınların beğenisine hitap etmektedir. Özellikle üst giyimde öne çıkan bu kalıp, rahatlığı ve şıklığı bir araya getirir basic tişört kalıbı, vücudu sıkmadan hareket alanını genişletir. Basic tişört kumaşı ise sağlamlığını ve kalitesini koruyanlardan tercih edilir. 

Basic tişörtler, özellikle pamuklu çeşitlerinin esnek kumaşları sayesinde nefes alarak her hava koşulunda konforu ön plana çıkarır. Terlemenin önüne geçen tişört, kalıbı sayesinde de bunalma hissinin önüne geçer. Bu ürünler, ince ve hafif kumaşlarıyla yaz aylarında konforu ve şıklığı bir araya getirir. 

0 yorum: