Tekstil ve Moda

Belmando Kumaş Nedir, Belmando Kumaş Özellikleri

Kahverengi tonlarında belmando kumaş. 
Belmando kumaş, % 100 viskon olabildiği gibi viskon ve polyester karışım elyaflardan üretilmektedir. Belmando elbiseler yazlık olarak kullanılır. Düz renk elbiselerde tatlı bir hava veren, yumuşak tiril tiril bir kumaştır. Kullanım alanları, her türlü elbise gömlek ve bluz tasarımlarında kullanılır. Başka diğer hobi çalışmalarında kullanılabilir. 

Belmando, dökümlü olması ve yüksek oranda nem tutabilme kapasitesi ile beraber terlemeyi önlemektedir. Daha birçok ayrıcalık sağladığını söylemek mümkündür. Belmando kumaş dünya çapında üretim yapan bir firmanın geliştirdiği kumaş türüdür. Teknolojik özellikler ve yenilikçi tasarım üzerinden hazırlanan bu kumaş türü, farklı elbise çeşitleri ile beraber özellikle mobilyalarda sıkça kullanılan kumaşlar arasında yer alıyor. Sade görüntüsünün yanı sıra kalite ve tasarıma ile beraber zengin bir hava katan kumaşlar arasındadır. Özellikle cilde dost yapısı ve yumuşak olması dikkat çeken ayrıcalıkları arasında yer alıyor. 

Belmando kumaş özellikleri nelerdir 
Gündelik yaşam içerisinde pek çok farklı alanda kullanılan belmando kumaş, oldukça geniş bir alana sahiptir. Pek çok özelliği ile beraber beğeni toplayan kumaş türlerinden biridir. 
- Sentetik özellikli bir kumaştır. 
- Yüksek performans sağlar ve kolay bakımı yapılır. 
- Polyester karışımlı belmando kumaşın aşınma direnci % 100 viskona göre daha yüksektir. 
- Hassas davranılmalı düşük sıcaklıkta yıkanmalıdır. 
- Yumuşak bir yapıya sahiptir. 
- Konfor ve rahatlık sunar. 
- Birçok farklı lekeye karşı dayanıklıdır ve kir tutmama özelliği iyidir. 

1 yorum:

Belmondo kumaş mı belmando kumaş mı hangisi doğru.