Tekstil ve Moda

Buff Nedir, Buff Ne İşe Yarar

Farklı amaçlarla buff kullanımı. 
Buff, kamplarda ve trekking, hiking gibi doğa yürüyüşlerinde veya günlük hayatta bile farklı şekillerde kullanabileceğiniz iki tarafı açık berelere denir. Buff markası, İspanyolca'da atkı anlamına gelen bufanda kelimesinden türetilmiştir. Buff, outdoor aktivitelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş bir giysi ve aksesuardır. Piyasada bir çok farklı malzemeden üretilmiş bufflardan bulabilirsiniz. Microfiber,  polyester ve naylon vb. 

Buff Özellikleri 
Kolay yıkanır, çabuk kurur, rüzgardan korur, farklı şekillerde kullanılır, yer kaplamaz, farklı renk ve modelde bir çok çeşiti vardır. Microfiber olması sayesinde bakteri barındırmaz. 

Buff Hangi Aktivitelerde Kullanılır 
Kamplarda, Trekking ve Hiking gibi doğa yürüyüşlerinde, bisiklette, kayakta, koşuda, motosiklette ve günlük yaşantınızda bile kullanabilirsiniz. 

Buff Nasıl Giyilir 
Bere, atkı, boyunluk, maske, bandana gibi bir çok farklı şekilde kullanabilirsiniz. Buff, kapüşon, düğümlü şapka, maske, şapka, bandana, saç bandı, boyunluk, balaklava hatta bileklik olarak kullanılabilir. Farklı kullanımlar için görseli inceleyin. 

0 yorum: