Tekstil ve Moda

CC Krem Nedir, CC Krem Ne İşe Yarar

CC krem uygulanması. 
CC krem adı altında sunulan, renk düzeltici anlamına gelen Color Corrector kelimesinin kısaltılması olan CC kremler, hafif kıvamları ile cilt kusurlarını kapatmaya yardımcı olan ancak cildi ağırlaştırmayan kozmetik ürünlerdir. Özellikle yoğun makyaj yapmayı tercih etmeyen pek çok kadın tarafından günlük makyajda kullanılır. Güneş lekeleri ve sivilce izlerini kapatmak için oldukça etkilidir. 

Cildinizin nefes almasını engellemeyen CC kremler, içeriğinde cilt renginizi eşitleyen pigmentler ve antioksidan içerir. Daha pürüzsüz bir cilde kavuşmanızı sağlamanın yanı sıra cilt bakımına da destek olur. Ayrıca CC krem kullandığınızda tek bir hamle ile cilt kusurlarınızı kapatabilir, cilt tonunuzu eşitleyebilir ve cildinizin kadife bir dokuda olmasını sağlayabilirsiniz. 

CC krem ne işe yarar 
Hafif formülü ile ön plana çıkan CC krem; siyah nokta, sivilce, sivilce izleri, çil ya da cilt lekelerini kapatmak için kullanılır. Cildi yağlandırmaması nedeni ile özellikle sivilceye meyilli cildi olan kişiler tarafından tercih edilir. Ayrıca içeriğinde yoğun miktarda antioksidan, E ve C vitamini bulunur. Böylece cildinizin ihtiyacı olan vitaminleri sunar ve cilt sorunlarınızın azalmasına yardımcı olarak daha güzel bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Makyaj öncesinde CC krem kullanılması ise makyajın daha kalıcı olmasını sağlar. 

CC krem nasıl kullanılır 
CC krem kullanmadan önce cildinize uygun bir ürün kullanarak cilt temizliği yapmanızda fayda vardır. Ardından cildinizi nemlendirerek hem CC kremi daha kolay uygulayabilir hem de ürünü daha kalıcı kılabilirsiniz. Daha kapatıcı ve yoğun bir uygulama için nemlendirilmiş sünger kullanabilir, hafif ve doğal bir görünüm için ise fondöten fırçası kullanarak CC kremi cildinize yedirebilirsiniz. Sadece CC krem kullanarak bakımlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Daha kalıcı olması için ise CC krem sonrasında pudra kullanabilirsiniz. 

0 yorum: