Tekstil ve Moda

Welsoft Kumaş Nedir, Welsoft Kumaş Özellikleri

Welsoft kumaşlar yumuşak ve sıcak tutan yapısıyla son yıllarda öne çıkmıştır. 
Welsoft kumaş rahat ve yumuşak bir dokuya sahiptir. Welsoft kumaş içeriği % 100 polyesterden üretilen kumaşlardır. Welsoft kumaş pek çok farklı özelliği ile günümüzde büyük öneme sahip kumaş türlerinden biridir. Welsoft kumaşlar, anti-bakteriyel, hava geçirir, sıcak tutar, son derece yumuşak ve rahat bir kumaştır. Welsoft kumaş, özellikle havlu ve bornoz üretiminde kullanılan bir kumaş türüdür. 

Welsoft kumaş özel dokusu ile yumuşak ve rahat bir kumaş türüdür. Yapısı gereği bu kumaş türü kesinlikle tüylenme yapmaz. Makinede yıkanabilen bu kumaş türü yıkanma sırasında çekme gibi sorunlar yaratmaz ve kolay bir şekilde kurur. Kolay bir şekilde alev almayan welsoft kumaş türü anti bakteriyel özelliğe sahip olduğu için kaşıntı, alerji ve mantar gibi rahatsızlıklar yapmaz. Welsoft kumaş türü ile üretilen halı örtüsü modellerini astım hastaları da dahil olmak üzere güvenli bir şekilde kullanılabilir. 
Welsoft kumaş. 
Wellsoft çok yumuşak ve esnek bir malzemedir - özellikle bornozlar veya havlular için kullanılır - rahat ve hoş bir sıcaklık hissi verir. Wellsoft'un önemli bir avantajı da, çok çeşitli renklerde üretilebilmeleridir. Gram cinsinden ağırlığı 320 gr/metrekare olup bu malzemeden yapılan ürüne mükemmel su emiciliğini kaybetmeden hafiflik verir. 

Welsoft kumaş özellikleri nelerdir 
- Rahat bir kumaş olan welsoft sıcak tutma özelliğine sahiptir. 
- Farklı kalınlıklarda üretilen seçenekleri ile soğuğu geçirmeme özelliği bulunmaktadır. 
- Nefes alan kumaşı sayesinde çabucak kurur. 
- Kirlendiğinde çamaşır makinesinde etiketindeki talimatlara göre yıkanabilir. 
- Kolayca alev almaz. 
- Kesinlikle çekme gibi durumlar yaşatmaz. 
- Kolay deforme olmayan bu kumaşlar dayanıklıdır ve deforme olmazlar. 
- Welsoft kumaş türü ile lastikli halı örtüsü modelleri sağlıklı ve antibakteriyel olarak üretilmektedir.

7 yorum:

Son günlerde pek çok kişiden welsoft kumaşı çok sık duymaktayım yaptığım araştırma daha çok welsoft kumaş nedir welsoft kumaş özellikleri nelerdir, sağlıklı mı, zararlı mı, welsoft kumaş kullanım alanları neler üzerine idi. Gördüğüm kadarıyla yapısı ile wellsoft kumaş günümüzde en sık değerlendirilen kumaş türlerinden birisi, özellikle sıcak tutması iyi gibi geldi bana sağlam ve parlak bir görünüşü vardı ama kullanmadım onun için welsoft kumaş kullananlar aydınlatırsa sevinirim.

Türkiye'de welsoft üretimi yapılıyor ve yerli sermaye üzerinden kumaş üretimi gerçekleşmektedir.

welsoft kumaşın hammaddesi nedir diye sorarsanız bunun cevabı % 100 pes yazıyla yüzde yüz polyesterden üretilir.

bazı kaynaklarda velsoft olarak geçiyor aynı kumaşı belirtiyor sanırım.

wellsoft battaniye tek kişilik arıyorum marka farkeder mi welsoft kumaş için acaba

welsoft çift kişilik nohut battaniye aldım deneyelim bakalım nasılmış.

fluffy wellsoft tv battaniyesi aldım otururken iyi oluyor şekerleme yapınca da üstüme alıyorum şimdilik iyi uzun süreli kullanımda bakalım ne olacak