Tekstil ve Moda

Plaj Kasası Nedir, Ne İşe Yarar 🔒

Plaj kasaları, plajda şemsiye ve şezlong gibi nesnelere bağlanır. 
Birçok kişi her yaz döneminde deniz, plaj, havuz, aquapark gibi yerlere akın ettiğinden dolayı bu yerler oldukça kalabalıklaşmakta ve bu nedenle bu gibi yerlerde cep telefonu, araba anahtarı, cüzdan, saat gibi kişisel eşyalarının güvenliği önem arz etmektedir. Genellikle şezlonglarının yanında bulunan sehpalara bırakılan, elbiselerin altına gizlenen, havlu veya çanta içine saklanmaya çalışılan bu değerli eşyaların güvenliği, tesis olanaklarının yetersizliği nedeniyle, kişiler üzerinde endişe yaratmaktadır. Bu endişe sebebiyle, eşyaların başında nöbet tutması için bir kişi bırakılarak sırayla denize girme, tüm kişisel eşyalarını otel odasında veya evde bırakarak denize gitme gibi çözümler bulunuyor olsa da tüm bu çözümler konfor şartlarından ödün vermeyi gerektirmektedir. 

Bu soruna çözüm için kişilerin kişisel eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlayan, özellikle plaj veya havuz kenarlarında, bar gibi yerlerde opsiyonlu olarak telefon/tablet şarj etme, garson çağırma ve sipariş verme, müzik dinleme ihtiyaçlarını karşılayan, farklı kilit mekanizmaları (mekanik kilit, mekanik şifreli kilit, elektronik şifreli kilit ve kart veya bileklikle açılan RFID (radio frequency identification kilit) ile açılabilen, işletmelerin tercihine bağlı olarak uygulama üzerinden takip edilme ve kiralanma, hırsızlığı önlemek amacıyla belli bir alanın dışına çıkarıldığında alarm veren yarı-portatif emniyet kasaları geliştirilmiştir. 

Bu emniyet kasaları sehpa, sandalye, şezlong, ve plaj şemsiye direklerine bir monte edilebilmekte ve güvenlik riskini minimuma indirmektedir. 

1 yorum:

oteller ve pansiyonlar bu portatif ve çok yönlü plaj kasalarını almalılar kumsalda kasa ve güvenlik keyfini müşterilerine yaşatmalıdırlar.