Tekstil ve Moda

Lamine Kumaş Nedir, Lamine Kumaş Özellikleri

Su geçirmez nefes alabilen lamine kumaş yapısı. 
Lamine kumaş, çift taraflı yapışma özelliğine sahip olan yapıştırıcılar ile kumaşlar birbirine eklenir. Uygulama esnasında aşırı ısı ve basınç kumaş tabakalarını birbirine yapıştırarak tamamen tek bir katman haline gelmesini sağlar. Özellikle ayakkabı, çanta ve kemer gibi dış giyim ürünlerinde ve her türlü döşemelik kumaşların oluşumunda laminasyon işlemi ile üretilen lamine kumaşlar kullanılır. 

Bazen giysilerin, çantaların, yatakların tozdan ve diğer dış parçacıklardan korunmaları gerekir. Bu, her türlü giysi, çarşaf, örtü, çanta ve daha birçok alanda laminat haline getirmek için lamine kumaştan geçirilebilir. 

Lamine kumaş, kaliteyi ve sırları engelleyen her türlü dış parçacığı korur. Laminasyon, malzemeyi tüm kenarlardaki koruyucu filmle kaplamak suretiyle yapılır. Bu, suyun geçmesine izin vermeyerek malzemeyi tamamen güvenli hale getirir. Bununla birlikte, nemin kumaşların uzun ömürlü olmasına izin verdiği için tamamen hava geçirmez değildir. Lamine kumaş, dayanıklılığı arttırır ve kaliteyi korur. Son gelişmelerde, lamine kumaş tasarımları ve şekilleri modern araç ve tekniklerin gereksiz yardımı ile dönüştürülmüştür.

0 yorum: