Tekstil ve Moda

Uzun Görünmenin Sırları, Uzun Görünmek için Nasıl Giyinmeli

Kısa boylu olmak bizim seçimimiz olmasa bile; kısa görünmemek bizim elimizde. Eğer boyumuzu daha uzun göstermek istiyorsak küçük bir kaç elbise, ayakkabı ve aksesuar detayı ile bu işi lehimize çevirebiliriz. 

Kural 1: Bel çizgimizi olabildiğince yukarı çekmeye çalışmalıyız. 

Kural 2: Gömleğinizi etek ya da pantolon üzerine salmayın, gömlek altlarını etek veya pantolonun içine sokmayı tercih edin. 

Kural 3: Ayakkabı ve sandaletlerde bilek kısmı dar olan modelleri tercih edin böylece bacak boyunuz uzayacak ve daha uzun bir görünüm elde edeceksiniz. 

Kural 4: Bol paça elbiseler sizi kısa gösterir. Pantolon etek modellerini de çok dikkatli seçmelisiniz bu tür modeller yanlış kullanımlarda boyunuzu olduğundan kısa gösterecektir. 

Kural 5: Bel bölgesi belirsiz aynı renk tek parça olmayan alt ve üst modeller yerine bel çizginizi belli edecek kontrast renklerde kombinler tercih edebilirsiniz. 

Kural 6: Tek parça elbiselerde bacaklarınızı uzun gösterecek bir diğer husus; ayakkabıyı elbise ile yakın renklerde tercih etmeniz. Kural 7: Kısa montlarda uzun mont modellerine göre avantajlı ve bel bölgenizi yukarı taşıyacağı için tercih edilmesi gereken diğer bir detay. 

Kural 8: Üst ve alt kombinlerde elbise renkleriniz birbirine yakın olması da sizi uzun gösterir. Altımıza açık bir renk giymiş isek üstümüze de açık renk bir model tercih etmeliyiz. Uzak ve zıt renkleri, alt ve üst modelde farklı olacak şekilde kullanmamalıyız. Ayrıca açık renkli modeller sizi daha uzun gösterir. 

Kural 9: Bacaklarınızı uzun gösterecek kot tarzı modeller ve bel bölgesini aşağıda göstermeyen üst modeller ve tişörtlerde tercih edilebilir. 

3 yorum:

ben kısa boylu bir erkek olarak bu tavsiyeleri dikkate alacağım, bundan önce tamamen lay lay lom giyiniyormuşum onu öğrendim, uzun erkek montlarına ve bol paçalı pantolonlarıma veda edeceğim

Olduğundan daha uzun görünmenin sırları neler diyorum, uzunum ama daha uzun göstermek istiyorum, elbiseler boyumu kısa gösteriyor bunu engellemeliyiz, kısalar için giyinme tavsiyelerine bir uzun olarak bende uyguluyorum, uzun boylu görünmek için elbise seçenekleri ile uzunlar aradaki farkı koruyacak yani bu tüyolar kısalara yardımcı olamayacak :)

minyon tipler nasıl giyinmeli, kısa boylular için giyinme tavsiyeleri, daha uzun görünmek rehberi bizim elimizde,