Tekstil ve Moda

Cordura Kumaş Nedir, Cordura Kumaş Özellikleri

Cordura kumaşlar. 
Cordura®, bagaj, sırt çantaları, pantolonlar, askeri giysiler ve performans kıyafetleri gibi geniş bir ürün yelpazesinde kullanılan kumaş teknolojilerini ifade eder. Cordura kumaşlar dayanıklıdır ve aşınmalara, yırtılmalara ve sürtünmelere karşı dayanıklıdır. 

Cordura, INVISTA'nın tescilli markasıdır. INVISTA'nın (bazı durumlarda ise diğer ortak firmaların) performansı tasdik edilmiş, patentli lif ve ipliklerinden üretilmiştir. 

CORDURA®, performans istenen tüm giyim ve donanımlar için en dayanıklı kumaşlardan biridir. Ağır işler için gereken donanımlardan günlük giysilere kadar oldukça geniş olan kullanım alanı her geçen gün daha da büyümektedir. 

CORDURA® testlerde diğer kumaşlardan çok daha iyi olduğunu kanıtlamıştır. Yüksek performanslı bir kumaş için tüm beklentilerinizi, yırtılma, yıpranma ve aşınmaya karşı direnç gibi, karşılar. 

Standart naylondan 2 kat daha dayanıklı 

Polyesterden 3 kat daha dayanıklı 

Pamuk brandadan 10 kat daha dayanıklı 

Cordura, valiz, sırt çantası, pantolon, askeri giyim ve performans kıyafetleri gibi çok çeşitli ürünlerde kullanılan sentetik elyaf bazlı kumaş teknolojileri ile üretilir. Cordura kumaşlar dayanıklı ve aşınmaya ve yırtılmaya karşı dayanıklıdır. 

0 yorum: