Tekstil ve Moda

Dalgıç Kumaş Nedir, Dalgıç Kumaş Özellikleri

Dalgıç kumaş elbise. 
Dalgıç kumaş ya da scuba kumaş, kaliteli ipliklerden üretilen nano teknoloji nefes alabilen bir kumaş türüdür. Dayanıklı ve vücudu saran özelliğiyle birçok kıyafet üretiminde tercih edilmektedir. Esnek yapısıyla şık bir görüntü sağlamaktadır. Dalgıç kumaşlar, baskı ve boyama yapılabilen bir kumaş türüdür. 

Sıkı ve esnek bir yapıya sahip olmasıyla ayrıca kalitesiyle dalgıç kumaş pek çok alanda kullanılan kumaş türleri arasında yer alıyor. Örme makinelerinde, çok sıkı ayarda üretimi gerçekleştirilen dalgıç kumaşlar, daha çok gündelik kıyafetler için değerlendirilmekte, dayanıklı ve güzel bir görünüm katan sıkı yapısıyla öne çıkmaktadır. 

Dalgıç kumaş özellikleri 
Dalgıç kumaşlar, dayanıklı ve vücudu saran özelliğiyle birçok kıyafet üretiminde tercih edilen, esnek yapısıyla şık bir görüntü sağlayan bir kumaş türüdür. 
- Çok kolay şekil alır, 
- Esnektir, 
- Ütüye ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanılabilir, 
- Vücuda yapışmaz ancak vücudu sarar ve vücudu toparlar. 
- Fit vücutta çok iyi durur, 
- Bir beden küçük gösterdiği için ayrıca tercih edilir. 
- Yıkama işleminde kesinlikle sıcak su ya da yüksek devir sıkma işlemi yapılmamalıdır. Aksi halde kumaş yapısında deforme olma görülebilir. 
- 30 derecede hassas programlarda ve düşük devirde sıkmada yıkanması gerekmektedir. 
- Baskı ve boyama için rahatlıkla kullanılabilir. 
- Tamamıyla sentetik bir kumaş türüdür. 
- Ter çekme özelliği hiç yoktur ve terletebilir. 

1 yorum:

Kalın dalgıç kumaş, dalgıç kumaş elbise, püf puf dalgıç kumaş, Dalgıç kumaş nereden alınır, ince dalgıç kumaş, desenli dalgıç kumaş, Dalgıç kumaş bulunur mu bu şehirde, Dalgıç elbise ne demek, dalgıç kumaş nedir, dalgıç kumaş özellikleri nelerdir