Tekstil ve Moda

Koltuk Altı Pedi Nedir, Ter Pedleri Nasıl Kullanılır

Koltuk altı ter pedi. 
Bazı ortamlarda yoğun terleme kimi zaman utanç verici olabilir. Ancak terlemenin herkesi etkileyen metabolizma için gerekli doğal bir durum olduğunu bilmek de önemlidir. Vücut iki farklı ter bezi içermektedir. Bunlar ekrin ve apokrin ter bezleridir. Vücudun sıcaklığını düzenleyen binlerce ekrin ter bezi bulunur ve vücudun sıcaklığı yükseldiğinde sinir sisteminin düzgün çalışmasını sağlar. Sonuç olarak, bir kişi egzersiz yaparken veya diğer yorucu aktiviteleri gerçekleştirirken terlemeye başlayabilir ve bu ter ekrin bezlerinden gelir. Apokrin bezleri ise koltuk altı ve kasık bölgelerinde bulunur. Ekrin ter bezleri gibi, apokrin ter bezleri de vücut sıcaklığındaki artışla uyarılır. Ayrıca, kaygı, stres veya hormonlar nedeniyle de apokrin bezleri terlemeye neden olabilir. 

Koltuk altı terlemesi bazıları için utanç verici bir sorun olabilir, özellikle de gözlerin üzerinizde olacağı halka açık veya profesyonel bir ortamda çok fazla terliyorsanız. Bu durumda lekeli bir gömlek eğlenceli değildir ve bazen deodorantlar ve ter önleyiciler teri engellemez. Bununla birlikte, son yıllarda bir ter önleyici ürün popülerlik kazanmıştır: koltuk altı ter pedleri hayatımıza girmiştir. Kıyafetin kol altı kısmına eklenen bu pedler sayesinde elbise üzerinde ıslaklık verici görünüm azaltılır ve kişi rahatsız eden bu durumdan kolayca kurtulur. Terin etkisiyle aldığınız giysilerin de bu terlemeden etkilenip renklerinde ve kumaşında deforme olmaması sağlanır. 

Bu pedlerin amacı, kol altına yapışmak ve teri tamamen emmek veya önlemektir. Kulağa harika geliyor, değil mi? Pekala, öyle olmayabilir ve bugün gerçekten ne kadar iyi çalıştıklarını görmek için koltuk altı ter pedlerine bir göz atacağız. 

Aşırı meydana gelen terleme olayından dolayı giysilerimiz leke almakta ve ıslak bir görünüm olmaktadır. Bunun giderilmesi için koltuk altı pedleri üretilmektedir. Bu koltuk altı pedi giysilerinizin kol altı bölüme tutturularak kullanılan bir üründür. Ayrıca koltuk altı pedleri terin elbiselere ulaşmasını engelleyen basit, güvenli ve ekonomik bir ürün olarak bilinmektedir. Bu yararlı ürün olan koltuk altı pedleri, terleme kadar terleme sonucu oluşan kötü kokuları ve ter izlerini de önlediği bilinir. Birçok konuda avantajlı ve hijyenik aynı zamanda da ekonomik bir üründür. 
Yıkanabilen ped. 
Ter pedi gerçekten işe yarıyor mu 
Çoğu ter pedi tamamen pamuktan yapılır, ancak bazılarının ekstra koruma için arka kısımlarında vinil astar bulunur. Pedler genellikle yapışkanla kaplıdır ve birkaç yeniden kullanılabilir modelin kayışları olmasına ve iç çamaşırı gibi giyilebilmesine rağmen koltuk altlarınıza yapışması amaçlanmıştır. 

Bu pedlerle ilgili iyi haber, çoğunlukla gerçekten işe yaradıklarıdır. Mükemmel bir çözüm olmasa da, pedler koltuk altlarınızdaki terin çoğunun gömleğinize girmesini engelleyebilir. Ancak, çoğu şeyde olduğu gibi, bir oranda ter emme limiti var. 

KOLTUK ALTI PEDİ NASIL KULLANILIR 
Aşırı terlemeden rahatsız olan kişiler tarafından kullanılan koltuk altı pedleri teri önler ve giysinizde iz bırakmaz. Koltuk altı pedi olarak bilinen bu ürün ter emici yapraklar ıslaklık ve koku noktasında günlük temizlik için üretilmiş bir üründür. Bu ürünü giyeceğiniz kıyafetinizin kol altına temas eden iç kısmına yapıştırılarak kullanılmaktadır. Koltuk altı pedleri ter emici yapraklar kol altı ve kıyafet arasında yumuşak ve konforlu bir bariyer oluşturarak, koltuk altı terlemesini kıyafetlerinizden uzak tutan ince yapısından dolayı rahat bir şekilde hareket etmenize yardımcı olan kullanışlı bir ter emicidir. 

Pedler genellikle yerinde kaldıklarında çalışır, ancak bu her zaman böyle değildir. Yapışkan pedler bazı durumlarda düşebilir ve gömleğinizin içine sıkışabilir veya gömleğiniz sıkı değilse düşebilir. Söylemeye gerek yok, bu sadece küçük ter lekelerine sahip olmaktan bile daha utanç verici olurdu. Askılı modelleri kullanırsanız, yerinde kalmaları daha olasıdır, ancak yine de kayabilir ve ayarlanması gerekebilir. Sadece bu da değil, kayışlar gömleğinizin içinden görünebilir ve yönünüze bazı bakışlar çizebilir. 

2 yorum:

kendinden yapışkanlı koltuk altı pedleri çok iyi bir de ince ve emici ise müq.

bu işi de kadınlar çıkardı demi bırakın terlesin ne bu güzellik biz terlemeyiz kokmayız en güzeliz takıntısı